电子课本网 第132页

第132页

信息发布者:
Because they won't get hurt when they land, or get blown over by strong winds.
They must love their job.(言之有理即可)
Dear Friends, 
        I am Anna from Class One, Grade Seven. I would like to recommend myself to be the 
volunteer. 
        First, I am very good at English and sports. We need to walk a lot and work for a long 
time, so a strong body is very necessary. My English is good, so I can help the foreigners 
when the come to visit Nantong. I'm helpful too. I always help the old people clean their 
house and do some shopping, so I know who needs help. 
        Second, I have plenty of time. I always finish my homework in a short time, so I have 
plenty of time to do the things I like. Then I can be a volunteer for a long time, and do it 
better and better. 
        Third, I know Nantong well. I was born here. I know the history, the culture and places 
of interest in Nantong. I can help them in different ways. 
        I believe I can help visitors have a good time in Nantong. I'm looking forward to your 
reply. 
Yours sincerely 
Anna
Because they won't get hurt when they land, or get blown over by strong winds.
题意:
为什么空降森林消防员要有适当的体重?

根据第四段,最后一句Take smokejumpers in the USA as an example-they must be 54 to 95 kilograms,so they don't get hurt when they land,or get blown over by strong winds.(以美国的跳伞运动员为例,他们必须达到54到95公斤,这样他们着陆时才不会受伤,也不会被强风吹翻。)
可知,空降森林消防员要有适当的体重的原因是这样他们着陆时才不会受伤,也不会被强风吹翻。
故答案为:Because they won't get hurt when they land, or get blown over by strong winds.
They must love their job.(言之有理即可)
题意:
根据最后一段,成为一名空降森林消防员需要什么?

根据最后一段Their work is dangerous,and the hours are long. But for these firefighters,the smokejumper isn't just a job. They love being able to jump out of planes,fight fires,and live in the forest. As the Russian smokejumper Alexi Tishin says,“This is the best job for the strong and brave."他们的工作很危险,而且工作时间很长。 但对这些消防员来说,空降森林消防员不仅仅是一份工作。 他们喜欢从飞机上跳下来,灭火,住在森林里。 正如俄罗斯空降森林消防员Alexi Tishin所说,“这是强壮和勇敢的人最好的工作。” 可知,成为一名空降森林消防员必须热爱自己的工作。
Dear Friends, 
      I am Anna from Class One, Grade Seven. I would like to recommend myself to be the volunteer.
      First, I am very good at English and sports. We need to walk a lot and work for a long time, so a strong body is very necessary. My English is good, so I can help the foreigners when they come to visit Nantong. I'm helpful too. I always help the old people clean their house and do some shopping, so I know who needs help.
       Second, I have plenty of time. I always finish my homework in a short time, so I have plenty of time to do the things I like. Then I can be a volunteer for a long time, and do it better and better.
       Third, I know Nantong well. I was born here. I know the history, the culture and places of interest in Nantong. I can help them in different ways.
       I believe I can help visitors have a good time in Nantong. I'm looking forward to your reply.
Yours sincerely,
 Anna

*亮点词汇
necessary 必要的
foreigner 外国人
helpful 乐于助人的
do some shopping 购物
plenty of 大量的
in a short time 在短时间内
places of interest 名胜古迹

*高分句型
My English is good, so I can help the foreigners when they come to visit Nantong. 
我的英语很好,所以当外国人来南通旅游时,我可以帮助他们。 
 I believe I can help visitors have a good time in Nantong.
我相信我可以帮助游客在南通玩得开心。